divendres, 21 de novembre del 2008

Una nova etapa

Este blog va nàixer l'estiu del 2005 junt amb la meua candidatura a Secretari General del BLOC JOVE. Aquella tardor, després d'haver alcançat un acord amb l'altra candidatura existent vaig ser nomenat Portaveu Nacional del BLOC JOVE a Vila-real , i ara fa just un any, després d'un nou congrés a Xàtiva, triat Secretari General del BLOC JOVE. Amb anterioritat havia estat membre de la breu Coordinadora Nacional encapçalada per Mireia Martínez assumint la vicesecretaria de Comunicació.


Des de hui, deixe, per voluntat pròpia, la Secretaria General. Són nombroses i ben diverses les raons que em porten a renunciar a la responsabilitat d'encapçalar la Coordinadora Nacional del BLOC JOVE i representar a les joventuts del valencianisme polític, d'esquerres i ecologista. Però amb esta decisió, que confie contribuirà a afavorir el necessàri relleu generacional al BLOC JOVE i a forjar nous lideratges que mantinguen l'espenta de l'organització, queda clar que pose un punt i a part en la meua participació activa en política. És hora de renovació, una renovació que ha d'arribar al màxim de nivells possibles i crec que el més honest és aplicar als assumptes propis les receptes que un predica.


Malgrat que sempre et queda un cert regust amarg per no haver pogut dur a terme tot allò que et proposes quan assumixes una responsabilitat com esta, deixe el càrrec amb certa satisfacció per moltes experiències viscudes i moltes fites superades al costat d'un valuós grup de persones a les quals vull des d'ací donar-los les gràcies.


Ara, amb certa distancia prudencial, per allò de que la renovació siga certa i no un simple operació d'estètica, continuaré col·laborant amb el BLOC JOVE en tot alló que puga ser útil per a l'organització, aixó sí, a un nivell molt diferent del que ho he fet els darrers anys.


Personalment tinc alguns reptes a afrontar, alguns d'ells relacionats també amb el valencianisme des d'altres àmbits dels quals m'agradaria parlar en este blog en un futur pròxim. Per tot això este post culmina una llarga etapa però com resa el tòpic, obri una altra, que - seguint amb els tòpics- potser no serà ni millor ni pitjor, però si serà diferent.

28 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona per la teua tasca al capdavant del Bloc Jove durant estos anys Pere.
Et desitge que en els projectes futurs et vaja tan bé (i siguen tan productius per al valencianisme) com els que dus a l'esquena. ;)

Endavant!

Agostí Tiralí ha dit...

Enhorabona Pere! em fa llàstima que te´n vages, perquè has treballat de valent. Ara que anava a entrar jo a militar, te´n deixes... Què has pensat en mi per a succeir-te? XD.

Res, Pere, espere que afrontes eixos reptes amb il.lusió, i que siguen productius i bons per al valencianisme, però sobretot per a tu.

Salutacions

Agostí

Anònim ha dit...

Supose que en som molta gent que no et vol perdre de vista, veges per continuar endavant, però mantenint-nos al dia, fa molt de temps que et seguim (des de la llunyania,) i tenim grans esperances dipositades en tu de cara a un futur indeterminat...
ànim Pere!, encara tens molt a dir.

Rosella ha dit...

eis, què he deixat el comantari en el post anteriorrrr.... seré burra!!!!

Anònim ha dit...

Mr. Fuset sense dubte t'has guanyat molts aprecis i reconeiximents dins i fora del Bloc i espere que la teua carrera política i personal continue endavant amb els millors auguris.
Un abraç
Gallart

Anònim ha dit...

Agrair-te la teva tasca en pro de la construcció del valencianisme unitari al País Valencià i sobretot, esperant que això no sigui un punt i final en la tasca pel país. Agraiments però lluita i força per continuar treballant.

Anònim ha dit...

Molta sort en els teus projectes futurs, Pere, doncs segur seran profitosos.

Ves-te'n amb l'orgull d'haver dut endavant l'etapa més prolífica i exitosa del BLOC JOVE en la seua història, cosa gens baladí.

Una salutació. D'amic.

Anònim ha dit...

Pere,

En primer lloc, donar-te l'enhorabona per la teua feina al BLOC JOVE. Perquè, coincidint amb Albert, la teua empremta es nota i es notarà molt positivament.

També, gràcies, perquè això no és fruit de la casualitat sinó de moltes hores de dedicació, esperances, decepcions i patiment amb les quals ho has fet possible.

I finalment, força! perquè estic segur que el teu ànim no és donar un pas arrere sinó un pas cap avant en el valencianisme on gent com tu és necessària més que mai

Així que ja ho saps, enhorabona, gràcies i força!

Carles

Anònim ha dit...

Enhorabona per la feina feta al Bloc Jove.

Et desitge el millor per a la nova etapa en la teua vida.

I recorda... vages on vages... dientes, dientes q es lo que les jode! jajaja.

Un beset.

Alex

Anònim ha dit...

Hola Pere,

malgrat que vaig deixar de participar activament en el valencianisme ja fa molts anys, i també malgrat les diferències polítiques que poguérem tindre al seu moment (aleshores jo era un immadur), et guarde estima.

Per això volia expressar-te la meua preocupació. Jo estic molt desconnectat de la política a nivell intern d'organitzacions i per tant desconec si la teua decisió ha estat motivada per rotllos polítics. El que vull transmetre't és que desitge de tot cor que en els altres àmbits de la vida tot et vaja bé. Si necessites qualsevol cosa m'ho dius, et parle amb sinceritat.

Un abraç!

Ernest V.S.

Antzoki ha dit...

Més de tres anys al càrrec t'ha situat en la vitrina del valencianisme del segle XXI. Res més a dir...

Una nit, una nit de diumenge, estaran un èssers mirant-se inquiets, rebuscant excuses i sentimetns en alguna butxaca foradada, observant nerviosos una pantalla, quan una veu els dirà (com passava als seus somnis més dolços) que han entrat pel seu propi peu, per primera vegada a la història, a les Corts Valencianes. Que passen de la lluita anònima a la clau de govern...
Els xics, mirant-se incrèduls encara, esclataran ferçment en plors d'alegria, alçaran tantes copes al vent com il·lusions bategaven als seus cors, ballaran, cridaran, i li retran homenatge als que han estat però ja no estan.

Ixa nit, Pere, tu hi estaràs. I una nova hisòria començarà a brotar...

Nomdedéu ha dit...

Hi ha moltes raons per donar-te les gràcies, però això ho hauran de fer (i veig que ho fan) els companys i companyes d'aventura al BLOC Jove.
Jo trie una raó d'agraiment original. Gràcies per ensenyar que es pot conjugar el verb Dimitir. Jo vaig dimitir com Secretari Local en els seu moment per deixar pas un altra gent i concentrar-me en el càrrec de regidro.
Dimitir és sa en política. I no és dolorós, encara que hi haja qui no s'ho creu.

En Muntaner ha dit...

Hola, Pere,

D'una banda, m'entristix la teua dimissió. Supose que sempre és trist veure com una persona que ha lluitat tant intensament pel nostre país decidix abandonar el seu càrrec d'esta manera.

D'altra banda, espere que, tal com dius en el teu escrit, s'inicie una nova etapa en la teua vida. I que tornes a ca'l valencianisme, a Valencianisme.com ;)

Salut i País!

Anònim ha dit...

Hola Pere,

tot i que saps que em deixa regust amarg la teua decisió, la valore pel que té valentia i responsabilitat. Hi ha projectes comuns entre mans, treballar per la renovació i modernització del BLOC, que necessiten que estigues amb les piles carregades.

Eddavant amb la nova etapa i a menjar-te (part) del món.

Has treballat molt bé.

Salutacions.

Natxo

Anònim ha dit...

Sort en els teus nous projectes Pere, de veritat que la mereixes, has fet una gran tasca al Bloc Jove.

Ànim i a seguir treballant!

Pere Fuset ha dit...

Veig que la principal diferència entre els homenatges pòstums i els reconeixements postdimisió és que en este últim cas pots respondre així doncs:

Amadeu i Taronget: Gràcies i ja sabeu que ara recupereu a un company per al cap-i-casal... serà per faena?

Rosella: continuaré amb l'arromanguisme...

Agostí: ja et val... de totes formes compartirem militància. Així que ja tardes! ;)

Jaume: Gràcies, efectivament no m'estaré quietet...

Anònim i Gallart: Gràcies també per les vostres paraules. Estes coses desperten filies i fòbies, però m'alegra comprovar com les primeres són majors.

Albert: Gràcies a tu per haver fet de xófer tanets vegades i per haver-me aguantat més d'una tonteria. I sí, som amics... i tenim un tema pendent encara eh... ;)

Àlex: Com veus, no sou els únics que heu de prendre este típus de decisions. Enhorabona també a vosaltres per la valentia i responsabilitat demostrada al CJCV.

Ernest: M'ha alegrat retrobar-te per ací. No et preocupes per allò del passat. M'ho mire amb un somriure. I gràcies pels teus desitjos.


Andreu!, no se com t'ho fas però sempre aconseguixes posar-me la pell de gallina. Espere estar eixa nit, i amb tu ben a prop!


Enric: Molt original efectivament i molt encertat. I sobre lo de dolorós... una miqueta potser si ho és.. però si cou.. cura. ;)

Xavi: gràcies. Confie que ara em deixes un poc d'espai al teu portal, per que malgrat que jo tinga el domini enregistrat amb el teu treball l'has fet teu.

Natxo: A tu què et vaig a dir? Que saps que estic, ara encara més, al teu costat per treballar per allò que compartim que no és poc.


Lluís: Una de les causes del regustet amarg és no haver-te fet BlocJover... per què valencianista.. ja venies de fàbrica.

Anònim ha dit...

Sort en els teus nous projectes i gràcies per treballar de valent partinte la cara i l'esquena pel nostre país i pel BLOC i el BLOC JOVE.

Xavi Tro

Anònim ha dit...

Has fet una bona feina. Encara et queda carrera política per davant per a una bona estona, creu-me. Seria una llàstima què et perdéres com a polític.

Anònim ha dit...

Pere lamente molt la notícia malgrat que no em cap dubte que haurà estat molt madurada i espere com ha dit el riba-rogenc que continues la teua carrera política, per que el país et necessita i el BLOC encara més. Espere que Morera entre per ací i prenga bona nota.

Eco Taronja ha dit...

Gràcies a eixe arromanguisme teu em vaig implicar al Bloc. Gràcies pel teu treball i no et penses que anem a deixar-te que t'estoves al sofà.

Helena Malonda ha dit...

Pere, gràcies. Eres una d'eixes extraordinàries persones al País Valencià que uneix compromís ideològic i compromís de treball. Per això, i també per la teua voluntat de fer un BLOC i un BLOC JOVE amb vocació de crèixer i arrelar, i pel teu talent i trellat, gràcies i avant, eh!!

Anònim ha dit...

Gràcies pel teu treball i compromís.

Com confie en tu, pense que haurà estat la millor decisió en este moment.

M'adherisc a les valoracions de Nomdedeu sobre la conjugació en primera persona el verb "dimitir".

Al BLOC, per desgràcia, hi ha molta gent a la qual se li ha de "dimitir"...

Una abraçada,

Francesc (Rocafort)

Anònim ha dit...

Osti Pere! Al principi em pensava que estava llegint la tradicional broma del dia dels innocents, fins que he pensat que la data no era la correcta.

Només espere que en la teua decisió, meditada i valorada en la justa mesura, com és norma en la teua manera de fer, haja tingut més a vore el projecte de la Generació BLOC i el compromís per a donar un nou impuls (el definitiu) al projecte del BLOC que no un possible desencant amb el funcionament del BLOC JOVE.

La gent que hem compartit amb tu una part de la teua ja dilatada trajectòria política, o almenys en el meu cas és així, valorem en tu una especial capacitat per a redreçar el camí del qual el valencianisme no havia d'haver mai. Potser en algun moment t'hem pogut fallar, però la confiança en que eres un dels cridats a canviar la realitat i fer-la més amable per als valencianistes continua intacta.

Molta sort, Pere!
I una fortíssima abraçada.

Pere Fuset ha dit...

Gràcies a tots i totes de nou. De veritat malgrat que m'alegra saber que el meu treball compta amb el vostre reconeixement - a qui no?- no se massa bé com transmetre-vos la gratitud.

A Helena dir-li que espere poder tornar a treballar amb ella colze amb colze en un futur pròxim. I a Ferran, no, efectivament no és cap innocentada, però pots estar tranquil que com dic amb açò comence una nova etapa, i d enou gràcies per la confiança dipositada.

Pere Fuset ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Nelo ha dit...

Què dir després de 25 comentaris sense repetir-se? Doncs que jo t'he conegut en esta darrera etapa i he vist com dia rere has treballat. Treballat com ho fa aquell qui confia i aposta amb il·lusió pel que de veres l'importa. Com aquell a qui no l'importa sacrificar altres aspectes de la seua vida per la política, per mirar i ensenyar-me coses d'esta i en concret del BLOC JOVE. I no he conegut la teua tasca anterior però trobe que pots marxar amb el cap ben alt.
Ara toca descansar Pere i més endavant ja tocarà embarcar-se en altres projectes (exemple un paper en Singles).

Anònim ha dit...

Enhorabona Pere, pels teus darrers anys al capdavant del Bloc Jove¡.
I en quan al futur, jo aposte també per fer possible eixe valencianisme optimista i plural ¡
Força, gràcies i endavant¡

Pere Fuset ha dit...

Nelo... descuida no et lleve el puesto a Singles. Que de segur que congeniava molt bé amb Bruno.! Gràcies per tot.

I a tu Clara, fem possible eixe futur! Sempre amb optimisme!

Coalició Compromís BLOCBLOC JOVE Tirant lo Blanc escola valenciana Inbtersindical valenciana Valencianisme.com