dimarts, 9 de desembre del 2008

Blogosfera Valencianista

Hui veu la llum un dels projectes en el quals m'he endinsat després de la renúncia a la Secretaria General del BLOC JOVE. Es tracta de la "refundació" de Blogsvalencianistes.com que havia impulsat el meu company Carles Villodres.
A partir d'ara blogsvalencianistes.com, que renova el seu aspecte, no només oferirà un recull actualitzat de les principals peces de la blogosfera valencianista sinó que també incorporarà una visió periòdica i crítica d'esta destacant aquells temes que centren els posts, els debats generats i les reaccions sobre l'actualitat amb major interés.
També s'oferiran ferramentes útils per a bastir esta xarxa de blogs com una vertadera xarxa social de pensament i reflexió valencianista d'acord amb les oportunitats de la web 2.0
A banda de Carles, coautor de "No Cap en cap cap" , i jo mateix, esperem comptar amb la participació d'altra gent, com Vicent Baydal que en l'actualitat ja oferia una part d'estes visions des del seu blog "Vent de Cabylia".
Esperem que esta ferramenta, ara reforçada continue sent de profit per al valencianisme 2.0.

3 comentaris:

Antzoki ha dit...

Doble al·legria: refundació de la blogosfera (mm refundació, que bé sona això últimament...) i incorporació del sempre atent elDivendres.blogspot ^^

Antzoki ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Soca ha dit...

Enhorabona, Pere. Blogs valencianistes, de visita obligada.

Coalició Compromís BLOCBLOC JOVE Tirant lo Blanc escola valenciana Inbtersindical valenciana Valencianisme.com