dimecres, 3 de desembre del 2008

Entrevista i sucessió

El diari digital Pàgina26.com m'ha realitzat una xicoteta entrevista per tal d'explicar els motius de la meua renúncia com a Secretari General del BLOC JOVE. Vaig dubtar sobre la conveniència però finalment he optat per accedir per que crec que és necessari desmentir coses que he llegit per la xarxa com a mode de rumors aíxí com explicar que ha estat una decisió personal. A l'entrevista també aprofite per parlar d'allò que espere al proper Congrés Nacional del BLOC i de la situació del Grup Parlamentari Compromís. Podeu consultar-la ací: «Si hi ha alguna cosa pitjor que les friccions internes és la pau dels cementeris»

D'altra banda el meu company i amic Vicent Sánchez va estar ratificat diumenge per l'Assemblea Nacional com el meu successor fins a la celebració del nou congrés ordinari. Ell ja sap des del primer moment en que li comuniquí les meues intencions que compta amb tot el meu suport polític i personal per a exercir el seu lideratge a l'organització i portar les joventuts del valencianisme polític a una nova fase de creixement i consolidació.


Com podreu comprovar, si més no, el BLOC JOVE ha guanyat en fotogènia amb la seua tria Però trobe que podem esperar moltes més coses encara d'ell. Enhorabona, gràcies i sort Vicent!


4 comentaris:

Rosella ha dit...

acabe de llegir l'entrevista. Molt bé Pere, m'aque saps quedar bé!

uan abaraçda i por em dónes amb els nous projectes...jejejejjeej

ens veiem demà a la seu de València?

Josep ha dit...

Açò dels congressos és molt interessant.

És cert que alguns militants proposen fer controls d'alcoholèmia ans de votar?
;-))

Bromes a part, sort.

Pere Fuset ha dit...

No ens podrem vore a la seu Ro per que tinc altres assumptes però no patisques que ens vorem. I de por res dona... ja voràs que bonic tot.

Josep, Millor que eixos controls els facen abans que després. Gràcies!

Anònim ha dit...

Gràcies Pere, jo continuaré comptant amb tu, així que les vacances blocjoveres que siguen curtes eh?

Una abraçada!

Vicent

PS: Et faré cas i em faré un blog, és possible que necessite de la teua ajuda... ;)

Coalició Compromís BLOCBLOC JOVE Tirant lo Blanc escola valenciana Inbtersindical valenciana Valencianisme.com