dilluns, 15 de desembre del 2008

Ha nascut una estrela...

Per desempalagar una miqueta de tant de post polític i abans d'entrar amb més detall en algunes de les coses que ja vaig enunciar, permeteu-me que us parle d'una grata sorpresa que m'he dut este cap de setmana jugant amb el youtube.
L'amic Andreu, que potser alguna gent conegueu per la seua sensacional interpretació del "Dracula yeye" ha penjat a internet un vídeo amb totes (totes, totes..) les meues participacions a "Singles enamora't" la sitcom que està emetent Canal 9 els dilluns a la nit. He de donar-li les gràcies pel curro que s'ha pegat a l'editar els dos capitols, revisant-los seqüència per seqüència i montar-los per a penjar-los a la xarxa. Ni el meu benvolgut Nelo, un dels protagonistes d'esta série, ha tingut tanta sort.

Però és que a més a més, ha tingut la barra d'incloure'm a la IMDb! Que per si no ho sabeu és alguna cosa així com la base de dades global d'actors, actrius i resta de gent de la faràndula de les arts audiovisuals. Ja que ell ha despertat a la fera artística, he decidit publicitar-ho a vore si algun director de prestigi em reclama per a algun paper... a poder ser amb frase, com quan feia de narrador per nadal al col·legi o d'alcalde ronyós a "El diluvio que viene".
Almodobar, si me estas leyendo.... Si tu tienes un papel para mi yo tengo unos cuantos guiones para ti.. ;)




5 comentaris:

Anònim ha dit...

el STARmeter del IMDB baixa en un 65% en una sola setmana, Fuset necessites fer més papers per corregir eixa situació

Pere Fuset ha dit...

hehehehehe, temps al temps. ;)

Antzoki ha dit...

"I este Òscar li'l dedique al País Valencià"

Revolta ha dit...

viatjant pel mont blogger valencianista he trobat la pàgina d'un entic company...,

Com va la vida pel PV, espero que esteu de puta mare i aviam si em passes algun bloc de la gent d'SPCAT, que us trobe a faltar;)

Una abraçada ben forta

Nàcher

Eco Taronja ha dit...

Tant de bar a vore si et vas a bufarrr

Coalició Compromís BLOCBLOC JOVE Tirant lo Blanc escola valenciana Inbtersindical valenciana Valencianisme.com