dijous, 25 de desembre de 2008

M'agrada el nadal

M'agrada el nadal, amb bona part dels seus tópics i caricatures. M'agraden les llums de nadal ...sobretot si són leds de baix consum, m'agrada fer i rebre regals (excepte quan em pilla el bou el 5 de gener de nit...) , les estrenes, els dinars familiars, sentir nadales de fons, posar-me camisa per a sopar, visitar naixements per les falles de la ciutat, comprar alguna participació de loteria, retrobar-te amb amics oblidats. M'agrada menjar els ous farcits de ma iaia i el putxero de nadal, sentir a mon iaio una vegada més que este és el seu últim nadal confiant que l'any vinent ho podrà tornar a dir, i preparar els torrons per a la familia. M'agrada redactar alguna innocentada per a Valenianisme.com o improvisar una nit de cap d'any cada vegada més atípica. M'agrada posar-me "intens" i deixar escapar alguna llagrimeta o somriure recordant coses.
I m'agrada este spot argentí que aprofité per desitjar-vos a tots la millor de les felicitats per a estos dies i per al màxim dels que els seguixen, tot recordant-vos que la felicitat és una suma de moments puntuals.

5 comentaris:

taronget ha dit...

Bones festes a tu també, Pere ;)

Per cert, l'anunci no és argentí... l'accent eixe és més de Colòmbia o per ahi. Salut!!

Nelo ha dit...

Jou, jou, jouuuuuu

Albert Miret ha dit...

bones festes Pere

Andreu!.. ha dit...

Plagiadoooor!
http://eldivendres.blogspot.com

És broma, el nadal no sols em pot agradar a mí. Abraços!

Pere Fuset ha dit...

Carles has fet diana! Parteix ser que l'spot es colombià.

Nelo, què passa? que en acabar Singles t'has posat a fer de Pare Noel pels centres comercials? ;)

Albert, bones festes a tu també.

Andreu, per sort encara quedem uns quants milers de plagiadorrs que gaudim d'eixes coses bones que tenen estes dates.. que com las meigas...