dijous, 25 de desembre del 2008

M'agrada el nadal

M'agrada el nadal, amb bona part dels seus tópics i caricatures. M'agraden les llums de nadal ...sobretot si són leds de baix consum, m'agrada fer i rebre regals (excepte quan em pilla el bou el 5 de gener de nit...) , les estrenes, els dinars familiars, sentir nadales de fons, posar-me camisa per a sopar, visitar naixements per les falles de la ciutat, comprar alguna participació de loteria, retrobar-te amb amics oblidats. M'agrada menjar els ous farcits de ma iaia i el putxero de nadal, sentir a mon iaio una vegada més que este és el seu últim nadal confiant que l'any vinent ho podrà tornar a dir, i preparar els torrons per a la familia. M'agrada redactar alguna innocentada per a Valenianisme.com o improvisar una nit de cap d'any cada vegada més atípica. M'agrada posar-me "intens" i deixar escapar alguna llagrimeta o somriure recordant coses.
I m'agrada este spot argentí que aprofité per desitjar-vos a tots la millor de les felicitats per a estos dies i per al màxim dels que els seguixen, tot recordant-vos que la felicitat és una suma de moments puntuals.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Bones festes a tu també, Pere ;)

Per cert, l'anunci no és argentí... l'accent eixe és més de Colòmbia o per ahi. Salut!!

Nelo ha dit...

Jou, jou, jouuuuuu

Albert Miret Ballester ha dit...

bones festes Pere

Antzoki ha dit...

Plagiadoooor!
http://eldivendres.blogspot.com

És broma, el nadal no sols em pot agradar a mí. Abraços!

Pere Fuset ha dit...

Carles has fet diana! Parteix ser que l'spot es colombià.

Nelo, què passa? que en acabar Singles t'has posat a fer de Pare Noel pels centres comercials? ;)

Albert, bones festes a tu també.

Andreu, per sort encara quedem uns quants milers de plagiadorrs que gaudim d'eixes coses bones que tenen estes dates.. que com las meigas...

Coalició Compromís BLOCBLOC JOVE Tirant lo Blanc escola valenciana Inbtersindical valenciana Valencianisme.com