dilluns, 25 de maig del 2009

Europa d'Or

Parlem clar, i no ho dic pel programa de debats (sic) del mateix nom que s'emet íntegrament en castellà a Canal 9. Tot i que ben pensat el programa també parla ben claret de com s'entén la pluralitat a la nostra televisió pública...

Es ben sabut que el parlament europeu és per als principals partits un cementeri d'elefants o un exili on enviar polítics incòmodes als que cal desterrar de la política estatal. Este és el motiu pel qual personatges com Mayor Oreja, o el més jove però igualment amortitzat López Aguilar encapçalen les seues respectives llistes. Al parlament europeu s'aplegaran també socialistes com Ramon Jauregui, i l'exministra Maleni i populars com Iturgaiz i l'inefable Alejo Vidal Quadras. I si l'abstenció és tan elevada que al final només voten els socialistes fins i tot Borrell repetiria com eurodiputat socialista al tancar la llista.


Com que "València is too much Spain", les llistes de populars i socialistes pel que fa als candidats valencians no desentonen en la partitura general. El primer valencià a la llista socialista és el popular extertulià de Cronicas Marcianas Andrés Perelló (el 12). Els socialistes decidiren en el temps de descompte no incloure també a Mària Angeles Avilés exregidora d'Elx que a poc a ha estat de votar una moció de censura contra el seu propi partit i que apareix tacada per l'escandol de les factures partidistes pagades amb diners públics.

Els populars, que volien superar als d'Alarte i presentar tres valencians amb possibilitats reals d'eixir s'han quedat amb les ganes. Així Camps tampoc no ha pogut aprofitar-se d'estes llistes per fer una crisi del seu govern i haurà d'esperar un poc més.. si és que no anticipa les eleccions.. que ja en parlarem d'això...

Així, pel PP repetix Margallo, cau el periodista Luís Herrero - qui no deu estar massa en la onda dels de Génova- i s'inclou a Eva Ortiz qui fora investigada per un possible cas de corrupció en la seua trajectòria de regidora a Oriola.

En definitiva unes llistes per ofrenar "velles glòries a Europa". I als candidats i candidates una pensió molt digna.


Recordem que el sou d'eurodiputat és ben elevat i la faena més que suportable. En coherència amb la seua condició de prejubilació al parlament europeu els nostres van a descansar com que se'n va a una casa rural. Ho sospitàvem pel poc que ens arriba del seu treball però així ho confirma també un informe que la premsa mai no difondrà amb la intensitat que deuria.

Si l'antic regne amenaça amb convertir-se en el geriàtric d'Europa, Bruseles no ho te menys magre puix acabarà per convertir-se en el balneari d'Europa.

Si Nomdedéu acaba per xapotejar en aquelles aigües segur que amb el seu marcat contrast les estadístiques varien. No debades Enric, - que és el portaveu municipal de la major urbs amb presència valencianista - és d'allò que podríem dir hiperactiu i està acostumat a treballar per 15. Quan siga eurodiputat- que ho serà per que la llista acabarà per còrrer- estic convençut que demostrarà que a Europa també es pot anar a treballar i que de vegades, com amb les taronges, també sabem exportar cap al vell continent el millor de la nostra terra.







1 comentari:

Bon Dia Comunicacio SL ha dit...

http://www.lasprovincias.es/valencia/20090531/politica/candidatos-valencianos-debaten-sobre-20090531.html

Ens tenen por de que es vega que gran candidat es Nomdedeu.

Cita:
El espacio Redacción de noche, a las 21.30 horas, será el escenario donde, por primera vez, confronten sus programas electorales el número 6 en la lista del PP, José Manuel García Margallo; el candidato número 12 del PSOE, Andrés Perelló; la número 4 de IU, Esther López Barceló, y la número 7 en la candidatura de UPyD, Ana Falomir.



Jo ja he comentat, entreu a deixar el vostre cometari que es vega que en som molts el sque volem un debat amb nomdedeu.

Millor enviar emails a este senyor:

JUAN CANDELA
Director de LPTV

jcandela@lpteva.com

Coalició Compromís BLOCBLOC JOVE Tirant lo Blanc escola valenciana Inbtersindical valenciana Valencianisme.com