dissabte, 3 de setembre del 2005

Juliol, Agost i PreOctubre..

Setembre e´s un mes que em sobra. Ho sent, ho sent per les festes de la Font de la Figuera, o pels amics catalans que celebren la seua diada nacional per estes dates. Ho sent per tots els que tenen alguna cosa especial que celebrar o que viure en estos 30 dies coneguts com setembre. Però mira, no puc amb ell... i quan era menut encara era pitjor. En realitat, per ser exactes el que té de roí setembre és el dia 15... això ja és massa.

Setembre és a l'any allò que una vesprada de diumenge a partir de les 20 hores li suposa a una setmana. Em produix la mateixa sensació d'esgotament psicològic.... i a vosaltres?
Potser fora bó canviar-ho per un preOctubre. Llavors així tindriem dos 9 d'octubre, amb la duplicitat de combinacions que ens permetria als valencianistes, o dos darrers diumenges d'octubre. En realitat seria un primer darrer diumenge d'octubre i un darrer darrer diumenge d'octubre. Sí, ja ho se, no té cap sentit, però.. a qui li agrada Setembre???
Si algun dia sóc diputat, regidor o president de la comunitat de veins potser pose com a condició derogar Setembre del calendari. Ho sent també per la Muixeranga d'Algemesí, espere que siguen capaços d'alçar les torres igualment en agost o en octubre... ja els reubicarem.
Perdoneu-me l'absurde comentari de hui. Estic cansat i anit vaig vore una pel.lícula que no vos recomane. 2046. Aní a vore-la a la Filmoteca d'Estiu, dins del cicle de cinema que ve de l'Orient. però quasi que em quede amb els Reis Mags, que venen també d'allí i em fan més ''ilu''.
No m'agradà en absolut i damunt enguany ha sigut la primera pel.lícula de la Filmo que he pogut anar a vore. Encara em quedaré un any més amb eixes desitjades ulleres de pasta negres... que només lectors de la Túria i abonats d'Albatros, Babel i Filmo poden dur al cap-i-casal de l'exRegne.
Si a això li sumes que ''Perder es cuestión de método'' tampoc no m'acabà d'agradar crec que definitivament em llançaré a la cultura de masses i acabaré veient ''Embrujada'' i ''Charlie y la fábrica de chocolate'' que és el que realment m'abellix.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Q bé! un bloc il·lustre si senyor! T'aniré llegint Fu7 i si vols vore pel·lis orientals ja et recomanaré unes quantes ;)

gon�al ha dit...

A mi tampoc em va convéncer 2046, però Charlie és una pel.li de puta mare, així que si tens ocasió no deixes d'anar. Per cert, tot i les meues ulleres, jo també vull veure 'Embrujada'.

Coalició Compromís BLOCBLOC JOVE Tirant lo Blanc escola valenciana Inbtersindical valenciana Valencianisme.com