dimarts, 10 de gener del 2006

fu7

Fins ara m'havien transformat el cognom en Fuster (veges tu) , Fontsé (esta és de J.V Marqués i em va fer especial il·lusió) , Fusté, Fusets... hui descobric al web de Catalunya Ràdio una nova fòrmula: Pere "Fustet".
Demà espere no equivocar-me jo amb els cognoms dels participants a la taula redona que amb el títol "Pompeu Fabra i l'exili català" m'ha tocat moderar. Per cert que confirme, a qui li interesse, que dijous estaré a l'Ací Pintem tots, d'Info TV.
Hui és el meu segon dia com a exfumador. Comence a notar canvis, a percebre olors fins ara oblidats, per exemple l'olor a fum... Menge més pipes que un lloro però ja no fume, que era el que volia. Fins ara m'hauré estalviat 4,60 € i uns 35 cigarretes.
Anime des d'ací a qualsevol que tinga ganes de deixar-ho a que ho faça sense por. En eixe sentit la llei contra el tabaquisme se m'ha presentat com una oportunitat brillant per abandonar la meua dependència a la nicotina. Ja vos contaré més...

5 comentaris:

XorX ha dit...

Voldría vore't a InfoTV, però s'empenyen en no fer-me-la arribar...

D'altra banda, segueix així amb el tabac. Ara que ho has publicat ja no pots fer-te enrere, eh! (O millor, ja no vols, i el mono no hauria de manar :P)

Salut!

Pedro ha dit...

òsti quina castanya es va fotre en Joan Mansanet a les eleccions europees.

Anònim ha dit...

qué en penseu d' un hipotètic pacte Bloc-PP a 2007? És l' esgarrifadora idea que apunta aquest blog blavero:

http://llenguavalenciana.blogspot.com/

Anònim ha dit...

Eres gran Fuset. Ho has fet de pm malgrat que amb eixe presentador qualssevol es ficaria nerviós "notenimmoltdetemps" xD
L'alegria del dia.

Tagarinet ha dit...

Molt bé a Cat-ràdio i... millor fer fora el tabac. Jo porte quasi vuit anys sense fum. Possitiu!.

Coalició Compromís BLOCBLOC JOVE Tirant lo Blanc escola valenciana Inbtersindical valenciana Valencianisme.com