diumenge, 17 de setembre del 2006

Tirant d'escola

(Trobe que ara, després d'uns ajustos tècnics, les actualitzacions es voren sense problemes... creuem els dits)

Vinc, i molt cansat, de l'Escola d'Estiu del Tirant. La que ha estat durant més de 15 anys la cita estival de referència per al valencianisme estrenava un nou format que a jutjar per la participació ha donat molts bons resultats. Potser ha perdut un miqueta en familiaritat i no és fàcil aprofundir en les qüestions tractades però la valoració final és de notable alt, molt alt.
Així hem pogut sentir a Mira 2x1 (J.FMira i Eduard Mira) parlar de la indentitat valenciana, a la Presidenta de l'AVL responent a preguntes "incòmodes", o a Maria Josep Picó, directora de Nat, descobrir-nos la capacitat dels moviments ecologistes i pel territori que tenim al país. Això.. i tastar orxata, vins, coques, licors i ballar folk , pop o "això" a ritme dels Tres Fan Ball, Sant Gatxo o els i les sensacionals Orxata Sound System (que en breu es fiquen a currar en el primer disc!!).
Ha estat un cap de setmana de certa desconnexió tot i la quantitat de gent amb qui havia de retrobar-me i recuperar converses pendents. I he de donar les gràcies per això a Amparo, Vicent , Sergi, Albert, companys del BLOC JOVE que s'han apuntat i a la guess star: Rake. Alguns d'esto noms són els socis cofundadors de la Corrent Alterna, que amb el lema "eletrocuta't" hem animat una miqueta el cotarro a l'hora dels dinars. Tant és així que em diuen que hi ha un vídeo compromés, també per a un exdiputat socialista i filmat per un acadèmic, que espere mai no arribe al youtube. I és que la calor i l'electricitat que despreníem els de la corrent alterna pot aconseguir que una tala senecera de respetables personetes acabe fent l'ona simple o l'ona quadruple a ritme de "wei, wei, wei, wei". Supose que tot plegat vos sonarà molt extrany... en qualsevol cas, gràcies a la gent del Tirant per la seua hospitalitat, enhorabona, sobretot al personal treballador i a Gonçal, director de l'Escola, que no han parat en torreta i que han aconseguit que em relaxe... cosa que darrerament no està fàcil.
Per als qui, després de llegir açò teniu ganes repentines de juntar-vos amb animalots de la vostra espècie us recorde que encara teniu una oportunitat, dins de dues setmanes, amb la Trobada de Tardor del BLOC JOVE. Passaré llista.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Com se que t'agraden els tòpics sobre valència et recomane llegir el comentari sobre Montesinos de "El Mundo" (si, llig tots els diaris... tots inclosos els de la conspiració del mal i si, soc maricón per llegir el comentari sobre montesinosa cibeles, que vols...)

http://www.elmundo.es/especiales/gps/2006/09/cibeles/desfiles/montesinos_01.html

visca el tòpic!!

Coalició Compromís BLOCBLOC JOVE Tirant lo Blanc escola valenciana Inbtersindical valenciana Valencianisme.com