dimecres, 25 d’octubre del 2006

De weekend pel sud

M'hauria agradat actualitzar abans però no he tingut massa temps per fer-ho. per a tindre un blog en condicions cal dedicar-li uns quants minuts i darrerament els minuts em manquen i gràcies per què això és senyal que faena no em manca. ültimament estic molt embolicat programant actes per a la campanya Adéu PP i dins d'eixa campanya he estat pel sud.
Enguany hauré estat a la cutat d'Alacant unes quatre vegades, (boda, actes, fogueres..). Tinc dues cites més a la vista en els propers mesos i sabeu què? m'encanta poder fer-ho! Parlar amb la penya d'allà baix és recomfortant. Conèixer el treball de Ramon i Xavi, el del meu benvolgut amic Natxo Bellido i tants altres o conèixer batalletes de Toni Arques, candidat a l'alcaldia i en l'actalitat regidor extraoficial i oficiós, és sempre sinònim de satisfacció. Allà la situació política potser no siga per tirar coets però la realitat és que comptem amb un grup molt cohesionat i il·lusionat que curra de valent per defensar un programa valencianista capaç de connectar amb una Alacant, que com deia l'slogan, és important. Ho és, quantitativament però sobretot quaitativament.. i no caldrà que m'extenga massa al respecte.
Aprofite l'avinentesa per a xarrar breument amb Manel, que em comenta que la Dama deixarà Elx en breu. Reprendrem el tema...abans que no siga massa tard.
Després d'esmorzar parada a Calp, en plenes festes de Moros i Cristians, per a tractar temes d'implantació. Darrerament no cal ni esforçar-se, la gent toca a la porta per apuntar-se al BLOC JOVE i això sempre és encoratjador. No és cap fanfarronada gratuïta. Com més serem més riurem... i amb major facilitat farem arribar el nostre missatge.
I després a Benidorm, a la meua estrena a un Formacció, organitzat pel CJCV. Comprove amb satisfacció el curro, sovint desagraít que fa Helena des de l'àrea de polítiques de joventut. També la passió que li tira Àngel, de Silla al tema (memorable la discussió sobre el fet sociològic). I a més a més, aprofite per conèixer altra gent sensacional, que des de fronts diferents però que tampoc no em són del tot aliens, participen d'esta raresa que pora per nom associacionisme juvenil. Així tinc el gust de conèixer a Salva de CLGS, a Miquel del Consell de Joves de Gandia, o a Steffan de la FAAVEM i a altres que espere em disculpen el fet de nonomenar-los.. si és que per un casual acaben llegint-me.
El proper cap de setmana també serà mogudet però menys, Picassent i El Puig, en principi. D'ací a eleccions tots seran així i espere que el meu patidor entorn ho entenga i ho comprenga... Procuraré recompensar-los!. No seré diputat, ni regidor, ni president de la mesa de no res.. però em toca posar-me les piles i posar-les a la resta, per a que els jóvens nacionalistes del País Valencià currem pel canvi. I què dimonis? I per què negar-ho.. trobe que ho gaudiré.
*****
Pepa Chesa s'ha obert un bloc. Us recomane que passeu per allí, el llegiu i li doneu la benvinguda. Morera, Nomdedéu i servidor èrem fins ara els únics membres de l'executiva nacional que disposàvem de quadernet on-line. Ara s'ens afegix Pepa, i haurem de posar-nos les piles per a no quedar-nos sense audiència ;) .. què tots sabem que quan una dona, i més com Pepa, és fica en matèria... no defrauda. I és que els blogs sobre política són encara un món massa masculí i estic convençut que amb aportacions com les de Pepa, la femenitat acabarà per conquerir-ho. No oposaré resistència.. Bona sort! ;)

1 comentari:

Anònim ha dit...

Dir "Fin de semana" és perjudicial per al valencià, però dir "weekend" sembla que no, deu ser millor que acabe amb la nostra llengua l´anglès que no pas el castellà.

Coalició Compromís BLOCBLOC JOVE Tirant lo Blanc escola valenciana Inbtersindical valenciana Valencianisme.com