dissabte, 14 d’octubre del 2006

Un virus xungo

La publicitat viral està molt de moda. Ho hem vist amb el "Amo a Laura" i el "Levantate ZP" que per cert eren de la mateixa agència (plas, plas, plas, ovació per als seus creatius). Al BLOC JOVE intentàrem fer una prèvia d'estes característiques per a l'Adéu PP sense massa èxit per problemes amb el material que arribà tot just quan era hora de donar a conèixer als impulsors... ho deixarem estar per a una altra ocasió...
Des de fa alguns mesos un blog caldeja l'ambient polític del nacionalisme. Publicitant-se a la columna de lliure publicació de L'Avanç , el blog de la paella valenciana, (no cal que em doneu les gràcies per la publicitat) ha socarrat tot l'arròs que es conrea a Sueca. O potser no tot...
Hem vist crítiques ferotges contra l'Esquerra Independentisa Revolucionària i el Racó de la Corbella, contra la plataforma de músics en valencià i molt especialment contra els d'Obrint Pas, contra el moviment feminista valencià, contra Santa ACPV, contra la colla de "beatosregionalistesneoblavers" que devem estar fets els bloquers, contra eixe favor que li ha fet Juli Esteve al país que du per nom INFO TV, també contra Pluràlia, contra tota Esquerra Unida (i trina.. i que trina), contra Joan I. Pla i els seus, contra Joan Francesc Mira, Ferran Torrent, contra UV i les seues derivacions, contra Esquerra Valenciana i fins i tot contra servidor (xefu7 en la meua versió dislèxica), per un pecat, que veges tu, no vaig arribar a cometre. Fent amics!!
Des d'aquell blog s'han donat notícies noticioses molt importants com l'enviament de sms que farà ACPV pel pacte (setmanes després que apareguera a la seua pàgina web), la candidatura de Carmen Alborch a l'Ajuntament de València (profetitzada per Nostradamus fa un grapat d'anys), l'oferta del PP al BLOC de rebaixar la barrera electoral al 5% provincial (Vicent Franch encara s'està descollonant... ) , o una possible candidatura de Maria Teresa Fernandez de la Vega a la presidència de la Generalitat, mesos despés de jurar-nos per Snoopy que seria el ministre Jordi Sevilla qui li llevara la responsabilitat al de la Vall d'Albaida.
Però per a divertida l'enquesta que es presentava al Maig passat per no parlar d'esta de juny i per l'amor de 10 o de 12, llegiu esta!! (prèstec fraternal que els feia el "confidencial" Busot)
Vaja, ja pel que fa a les conclusions, LPV és el blog més divertit de la xarxa, i el sentit de l'humor és un valor que cal recuperar per a la política. Clar està que això deu començar per un mateix... i no seré jo qui acuse al PP d'estar darrere de la Paella. Tots sabem que ells si tenen sentit de l'humor, i si no, mireu a l'Urdaci fent monòlegs a laSexta...
Al cap i a la fi si del que es tracta és d'una campanya vírica per acabar dient-nos, d'ací uns mesos, quina és la solució als nostres mals, no seria de bons xiquets donar a conèixer qui cuina i socarra l'arròs i els garrofons. Cert és també que no cal ser del CNI, ni del CSI-El Romaní, (ni tindre un imperi mediàtic, ni ser un pseudoperiodista, ni tindre accés a un panell de control de visites...) per a solventar el sudoku. D'evident esdevé si més no lamentable... i potser alhora entranyable.
I jo, tan amant dels tòpics valencians d'horta, de les falles, els moros i cristians, les barraques, l'albufera, les mascletades i les bandes de música... sempre he preferit una bona fideuà o un (mmmmm!) arròs a banda, davant d'una paella aparent però insípida.
PS: Menthos acabà per explotar allò de la reacció amb la Coca-Cola Light a benefici propi i valorà la publicitat d'este fet en centenars de mil·lions de $. No se en quan valoraran els paellers este reportatge , però igualment els ho regale amb la condició que deixen de passar-li la factura al país i a la gent que amb encerts i errades, tracten de bastir-ho.
Si eixa és la seua estratègia que baixe algú de dalt (del cel no, més a prop) i ho jutge.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

els de la paella valenciana no tenen ni puta idea. els que et coneguem sabem que eres molt pitjor del que ells diuen.

toti!

Anònim ha dit...

Pere, encara dubtes dels autors? És molt senzil: dis-li paella ex-valenciana.
Pep

Pere Fuset ha dit...

Amb amics com Rasoir... ;)
Pep, sincerament, no ho crec, de veres, i tinc les meues raons.. creu-me també

Coalició Compromís BLOCBLOC JOVE Tirant lo Blanc escola valenciana Inbtersindical valenciana Valencianisme.com