divendres, 10 de novembre del 2006

A Mallorca vaig...

Quina setmaneta he passat! Ja tenia ganes de que arribara a la fi entre altres coses pel viatge a Mallorca (el primer!) on assistiré a l'Escola de tardor dels Joves d'Esquerra Nacionalista, les joventuts del PSM. A banda de saludar (o presentar-me en molts casos) a altres representants de joventuts nacionalistes i participar d'una taula redona sobre polïtiques de joventut des d'una òptica nacionalista i d'esquerres, prendré el pols als vents de canvi que també bufn perses illes balears. I per què no? Em permetré el luxe de gaudir amb els tòpics i portar-me cap a casa una bona ensaimada.
L'avió ix d'ací no res i no hauria d'allargar-me molt més però permeteu-me que vos confese que em fa especial il·lusió este viatge. Als valencians i als mallorquins ens separa la mateixa mar que ens unix, com també ho fan la llengua, la història i tantes altres coses que com dic ens fan sentir propers i llunyans a la vegada. Vull tornar d'allà amb una imatge més nítida del que es cou per Mallorca i de les motivacions i cultura política del seu nacionalisme. Si em dixen posaré el meu granet de sorra per a pagar-los amb la mateixa moneda.
I no, no em porte banyador que estem a novembre però tampoc no trobe que ens done temps de visitar la piscina de Pedro J. Ramirez....aquella que segons apunten vulnera la llei de costes.
Els qui us quedeu per ací i tingueu oportunitat de passar-vos pel Greenspace, ja em contareu com ha estat el concert de Fangoria i la intervenció de Moby com a DJ. M'haguera agradat anar també, però, de moment, com deien els d'Esquerra a la seua campanya.. sóc humà, i epr tant , no omnipresent.

1 comentari:

Xavier López ha dit...

Els concerts del Greenspace? Increible.
Molta gent, bona gent, molta festa, bona festa.
L´any que vé, torne.

Coalició Compromís BLOCBLOC JOVE Tirant lo Blanc escola valenciana Inbtersindical valenciana Valencianisme.com