divendres, 13 d’abril del 2007

Pensaments aparcats

Moltes nits i alguns matins em faig l'ànim d'escriure alguna entrada al blog però acabe per no fer-ho. Sempre és una xicoteta idea , sovint un interrogant, molt breu que em passa pel cap fruït de l'experiència de cada dia que finalment no acaba per cobrar forma de post.

Després de molt pensar-ho he comprovat que seria capaç de fer una aproximació a estes idees que curiosament solen repetir-se cada dia de la setmana. Així doncs, amb l'objectiu de buidar el meu cap d'uns quants MB d'informació, potser inútil, m'he decidit a esquematitzar estes idees a mode de calendari setmanal.

DILLUNS: Ens mereixem les persones que poblem el cap-i-casal, valentins i valentines, un transport públic així? Amb una freqüència i preus com estos? Rotundament no.

DIMARTS: Si algun dia em fan una pregunta de l'estil "A quin personatge de ficció admires/t'agradaria identificar-te?" respondré House. (Com que ningú no m'ho ha preguntat potser esta és una simple resposta gratuïta per a fer proselitisme d'una bona sèrie....)

DIMECRES: Seria capaç de sobreviure a un Erasmus, o estic excessivament arrelat?

DIJOUS: La política és massa important com per a deixar-la en mans dels "polítics", La política és massa important com per a deixar-la en mans dels "polítics", La política és massa important com per a deixar-la en mans dels "polítics", La política és massa important com per a deixar-la en mans dels "polítics", La política és massa important com per a deixar-la en mans dels "polítics".... x 1000

DIVENDRES: Este país és molt llarg o tenim unes connexions per transport públic molt curtes?

DISSABTE: Què té la gent en contra de begudes com el "Peche amb taronja" i la "mistela"? (fa alguns anys haguera afegit... 43+pinya... )

DIUMENGE: Quin és el límit de l'humor? I del sentit de l'humor?

Com comprovareu no us perdíeu res de l'altre món... però amb este post vull retre un homenatge un tant surrealista a tots els pensaments aparcats als nostres cervells. Potser algun dia els rescatem un a un.. i potser fins i tot que en alguns casos haja estat bona idea....

Ah sí... queden 27 dies per a la campanya electoral, perque esta, oficialment comença l'11 de maig.

1 comentari:

Daniel Monfort ha dit...

tampoc cregues que l'erasmus suposa un desarrelament, unicament és un canvi de concepcio del propi arrelament.

Coalició Compromís BLOCBLOC JOVE Tirant lo Blanc escola valenciana Inbtersindical valenciana Valencianisme.com