dimecres, 20 de febrer del 2008

Ja tenim spot...

Ací teniu el vídeo de la coalició electoral BLOC-INICIATIVA-VERDS. Pel que he vist, i a diferència d'altres qüestions com el logo, el vídeo agrada i molt. Des d'ací vull felicitar a l'equip que l'ha fet possible pel intens curro que han fet. Molt especialment a una dona, que deixaré en l'anonimat, però que espere que es reconega en les felicitacions. ;)

I dit això diverses consideracions personals sobre la meua aparició estelar al minut 1:59

1- Això d'aparèixer en dues pantalles no vol dir que tinga un germà bessó i encara menys síndrom bipolar.

2- No és que ho faça fatal, és que la resta ho fan pitjor i no dramatitzen el text... (i la cella l'alce per que em ve de gust!)

3. En realitat no he vist mai 1000€ junts...

4-Juraria que quan desplegàrem la pancarta contra els barracons en Alacant, Alfred Remolar no estava parlant en ella..

Hui hem estat gravant l'spot específic de la campanya jove baix la fina pluja. Malgrat els obstacles de darrera hora i el reduït pressupost crec que pot quedar bé... Divendres l'estrenem.

6 comentaris:

Vent d Cabylia ha dit...

Doncs mira, sí, a mi també m'ha agradat. Feia temps que no em sentia identificat amb cap anunci electoral, però este m'ha sorprés agradablement (sobretot tenint en compte el poc reeixits que havíeu estat fins ara).

Anònim ha dit...

el vídeo m'agrada, esta molt bé, Pere, lo millor és vore a Joana transformant-se en tu jajaja, és un impacte. Endavant!

En Muntaner ha dit...

Hola, Pere,

La veritat és que el vídeo la primera vegada que el vaig veure no em va agradar massa. No sé, m'hi vaig quedar una miqueta gelat.
No obstant, hui l'he vist un parell de vegades més i ves per on ara m'encanta. En fi, per a mi este vídeo és com la cervesa, que cada volta va agradan-te més.
Per cert, la teua intervenció i els teus comentaris sobre l'spot electoral són massa bons hahahaha

XorX ha dit...

A mi me pareix que estàs molt bé :)

L'spot no m'ha agradat, visualment. Una Isàura que no fa més que repetir-se, i tanta conversió de cares al final es fa pesada. A més a més, que el muntatge dels bloquers sobre els fons no acaben de ser 'realistes'.

El contingut em preocupa més. Genèricament està molt bé, però si es parlen de casos concrets no deixeu de banda l'electorat de tota una província, dic jo.

És, com a mínim, un poc lleig.

Salut!

Nomdedéu ha dit...

si m'hi he fixat bé, ets l'únic "personatge" que no es transforma en cap altra.
És, com m'han dit, perquè tu ja eres l'evolució final? (Rotllo pokemón)
;)

Pere Fuset ha dit...

M'alegre que us agrade a la majoria. Xorx gràcies, quan dius que estic molt bé supose que vols dir que "ho faig" molt bé... igualment gràcies ;)
Si saberes el temps record en el que s'ha fet, el pressupost i les hores de treball potser fores més comprensiu en les qüestions tècniques. Sobre la crítica territorial jo no crec en les porvincíes però obviament sí en les comarques valencianes del nord, però potser tens raó i haguera estat millor fer un esment d'alguna problemàtica específica d0esta zona. Em consta que s'ha pres nota. Siga com siga se m'ocurrixen una vintena de reivindicacions del vídeo que segur que compartixes.

Nomdedéu, gràcies però (encara) no arribe a l'statutus de pokemon definitiu ;), (ara, tu dona'm temps) si et fixes bé jo mateix em transforme en Isaura en una imatge que per cert dóna "iuiu". Recorda'm que mai em deixe el monyo llarg...

Coalició Compromís BLOCBLOC JOVE Tirant lo Blanc escola valenciana Inbtersindical valenciana Valencianisme.com