diumenge, 15 de juny del 2008

Conferència Nacional

Esta és una de les fotos que vaig fer ahir a la Conferència Nacional. Bo, com és obvi esta precíssament no la vaig fer jo , tot i que el bo d'Iñaki Anasagastí potser tampoc no haguera tingut massa problema en accedir a fer-se una autofoto puix va estar molt accessible amb tota aquella gent vulgué acostar-se a parlar amb ell.

La resta de fotos les podeu vore al flickr que inaugurem per al BLOC JOVE.

Pel que fa als continguts, supose que alguna gent espera que faça alguna mínima valoració com ja l'han fet altres companys i companyes de la blogosfera valencianista. Em limitaré a dir per exemple que em va sorprendre gratament la bona assistència de militància, indici per a mi que la nostra gent és, com sempre hem dit, de pedra picada.

També va ser tot un encert compartir les experiències municipals amb les Bones pràctiques (tot i que jo era partidari d'un model més fluid i multimèdia) i tota una sort comptar amb la complicitat d'altres forces nacionalistes de l'estat com CDC, BNG, PSM, NABAI i PNV.

Personalment tinc alguns motius per a preferir deixar passar un temps prudencial abans de jutjar la Conferènciam doncs el que compta és l'ús que es faça de les conclusions tot i que lamente que algunes apuntades tant a les assemblees preparatòries com a la pròpia Executiva no hagen estat suficientment explicitades.

D'altra banda però em pense que el BLOC JOVE com a organització hem d'estar d'enhorabona en tant que la Conferència ha servit per a reconèixer-nos la nostra tasca i sobretot la necessitat de realitzar una aposta estratègica per reforçar-nos. En les properes setmanes presentarem alguna iniciativa que, en coherència, espere reba el suport necessari per part del partit.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei Pere, els joves com tu haurieu d'haver pujat allí a exigir-li a Morera la data del Congrés. Ja n'hi ha prou de tant de paripé intern, que aquest partit necessita renovació ja!

Anònim ha dit...

Esteu fatal en la foto! .... ;)

Anònim ha dit...

JO crec q stàs molt guapo.
Respecte de la Conferència, és insuficient. Toca líder o lideresa carismàtics i analitzar més la societat i menys el Bloc

Anònim ha dit...

Lideresa? Que a la foto estàs guapo?
David, estàs bufat xD.

Coalició Compromís BLOCBLOC JOVE Tirant lo Blanc escola valenciana Inbtersindical valenciana Valencianisme.com