dilluns, 2 de juny del 2008

Entrevistat

Este cap de setmana m'han fet dues entrevistes. Una per a un xic que diu estar preparant un assaig sobre la política valenciana a partir de la perspectiva de diversos dirigents polítics. Pareix interessant però caldrà esperar fins a la tardor per vore-ho. Per motius d'agenda ens la va fer a Morera i a mi simultàneament per la qual cosa es llurà del rotllo que li podria haver amollat en les 29 preguntes que composaven el qüestionari.
D'altra banda el diari Pàgina 26 m'ha fet una molt més breu però interessant. La podeu llegir ací.
Feia algun temps que no contestava a cap i en un cap de setmana m'he trobat amb dues. Com que estic ja rodat podeu aprofitar per a sol·licitar-me qualsevol que necessiteu per a fulles parroquials, llibrets de falla i/o foguera, fanzines undergrounds i similars.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Interessant l'entrevista a Pàgina26 (i tampoc te cregues que és tan curteta xDD... hehehe que no totes les entrevistes han de tindre 20 fulles com la que te ferem de l'America's Cup :P)

Nelo ha dit...

Per a entrevistes la que li feren a l'alcalde de Mislata un grup de xiques amb le sidees ben claretes. Demanen (demanem) que continue el batxiller en valencià. La Conselleria ens a traït i ara necessitem ajuda. De segur que gent com al del BLOC JOVE teniu idees per mantindre l'únic batxiller en línia de tota Mislata. http://ayater.wordpress.com/
La teua entrevista ja saps que que molt bona campió.

Coalició Compromís BLOCBLOC JOVE Tirant lo Blanc escola valenciana Inbtersindical valenciana Valencianisme.com