dissabte, 31 de gener del 2009

Cibercafé amb Enric Morera

El proper dijous 19 de febrer, a les 19 hores, fem un interessant experiment 2.0. Un cibercafé amb Enric Morera des del Café de la Seu a la Ciutat de València. La gent que vinga podrà tastar possiblement la millor Aigua de València del país, conversar amb el secretari general del BLOC una setmana abans del Congrés Nacional i comentar gràcies al wifi com transcorre tot en directe. Si la técnica ho permet, també des de casa podreu seguir-ho i participar gràcies a Valencianisme.com TV.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Soc Rafael Oliver del col·lectiu del Bloc de Carcaixent.
Encara que siga per anticipat, pense que el resultat no es el més important, vull felicitar-te per aquesta iniciativa. Crec que es una manera interessant d'anar crean una xarxa social ben potent i eficient. A més serà una bona oportunitat per a tots de raonar, i ja sabeu allò de "raonant la gent s'enten".
Salut i força al Bloc.

Anònim ha dit...

molt bé i molt interessant, espere poder veure'l. Des de la Marina felicitats per una inicitavia 2.0 tan bona.

Vicent Sánchez ha dit...

Vaja jo tinc classe i no podré assistir ni realment ni virtualment, però la iniciativa és molt bona, al teu estil ;)

Ara, que algú us controle la ingesta d'Aigua de València, tot siga que allò puge al cap i us poseu a dir més animalades que de normal! hehehe

fins la pròxima!

Rosella ha dit...

molt bona idea Pere...jo fa´re per acostar-me al Cafe de la Seu que un dia que podem beure aigua de València a gogó...
si al final no puc anar, segur que estaré a l'altra banda del WIFI!!!

Tio Collons ha dit...

Hola, Pere Fuset!

Un bloc molt interessant. I un banner molt xulo..

Des de virgodevisanteta.blogspot.com t'agraïm que te n'hages fet seguidor. Esperem que gaudisques de les publicacions i que no dubtes en col·laborar-hi! tots els que coneixem l'obra de Bernat i Baldoví tenim alguna annecdota o ocurrència que ben segur farà més gran l'homenatge que estem procurant rendir-li.

Salutacions!

Albert Miret Ballester ha dit...

jo tampoc podrè gaudir de l'aigua de valència però tot i això crec que serà o ès tot un repte ambiciós i del que espere poder seguir.

Anònim ha dit...

Hola, Pere!
Plantejar el congrés com un moment clau d'integració del valencianisme estarà bé si realment ja està pactat la integració de divesos grups. Si no és així, potser la imatge que en resulte, en els mitjans de comunicació, no siga massa galdosa, positiva. No diré que aquest aspecte, la imatge de sumar no siga important, que ho és, però caldrà subrallar, i molt, altres aspectes que estan en la ponència...
No he vist cap necessitar que feres referència al senyor Eliseu Climent, perquè no ajuda a res. No calia. I més encara si es vol donar una imatge d'unitat. Amb tot, tan se val. El que volia realment precisar és que és un error afirmar que Eliseu tingué tempacions de tercera via. No és cert. Que el jurat del Premi Joan Fuster decidirà que guanyarà la proposta coneguda com a tercera via no vol dir que el senyor Climent defensara aqueixes idees ni que intervinguera en la decisió del jurat. Si el senyor Eliseu en pensava alguna cosa, d'aquell material --açò hi dic perquè en vaig ser testimoni--, era que el considerava precipitat, perqué es va escriure en molt poc de temps, i fluix. Alguns, o tots, els membres del jurat pensaven el mateix. El que va comptar va ser que eren idees polèmiques i noves, en aquell moment. I la polèmica i la discussió d'idees ja li anava bé al senyor Climent. És l'objectiu màxim d'un premi d'assaig.
Seria llarg de parlar tocar el tema del valencianisme fusterià. No hi entraré, perquè, per a avui, ja no tinc corda, però dubté que Enric Morera o Joan Francesc Mira o Francesc Pérez Moragon, per posar noms que han fet molt pel Bloc, es presenten com antifusterians.
Al marge d'aquestes precisions, crec que l'article del Levante està bé i és oportú. Perquè el que importa, ara i sempre, és la publicació en premsa de papers assenyats al voltant del projecte valencianista.

Pere Fuset ha dit...

Gràcies a tots. La veritat és que tot açò és una mica "embolao" veient quines són les expectatives i quins són els mitjans reals amb els que comptem.. però espere que isca bé. Si no podeu arrimar-vos amb sort podreu seguir-ho des de casa.

I a tu Francesc. Gràcies per dir la teua. No crec que esmentar a Eliseu siga gratuit. De fet el que tractava és de relacionar una sèrie de moviments al valencianisme i destacar el paper fonamental que encara té Eliseu per a poder determinar quina és la doctrina oficial del valencianisme. Si sonen les seues dolçaines tot serà més fàcil.. sinó ho fan.. ens haurem de sentir més acusacions d'heretgia de les imprescindibles. Sobre les temptacions tercervieeres.. ho desconec per que quan tot allò va passar servidor estava jugant amb els 4 clics que tenia, però tinc entés que Eliseu dubtà, Document 88 i les referències d'alguns protagonistes d'aquella època així m'ho deixen entreveure. I també algunes actuacions quan el PVN es va escindir de la UPV. En qualsevol cas no pretenia ser la tesi central de l'article.

No crec que ningú s'haja de presentar com antifusterià. precissament he reivindicat, i no se si s'ha entés correctament el matís, que calia ser més fusterià i menys fusterianista. És a dir, beure més de la seua actitud de revulsiu i no tant de pensaments que hui en dia, tretos de context temporal, social i institucional, per dir-ho de manera amable, estan "desactualitzats".

En este context, permet-me la broma, però si Fuster es reencaranara em pense que els primers en crucificar-lo serien els que ara el tenen als altars.

Gràcies també per la valoració.

Coalició Compromís BLOCBLOC JOVE Tirant lo Blanc escola valenciana Inbtersindical valenciana Valencianisme.com