dimecres, 15 d’abril del 2009

(Pose ací el seu títol)

Atenció: reflexió tonta del mes. Quan un blogger escriu un post ho fa d'acord amb els seus gustos i preferències... o amb els del públic? Del públic real o del que aspira a captar l'atenció?


No parle d'esculpir l'opinió amb l'ànim d'agradar però sí d'orientar els seus escrits cap a temes que desperten un major interès en el públic. Després d'uns anyets escrivint el blog-- i més ara amb l'ajuda de les estadístiques- no em costaria massa predir quins van a ser els posts amb major volum de lectures i comentaris. Però si em centrara únicament en eixos temes em reprimiria moltes altres reflexions que tinc desig de compartir i que potser a un públic més minoritari li agrade llegir. D'altra banda si no escriguera sobre allò que interessa a la gent quin sentit tindría escriure? Com en tantes altres coses l'equilibri és la clau.

Per això us propose un experiment, potser un poc forçat i pressumptuós..però tampoc no importa en excés. Durem a l'extrem este diàleg entre blogger i lectors i escriuré un post per encàrrec. Serà només una orientació. Vosaltres fiqueu el tema i jo el desenvolupe.

Les regles del joc són senzilles. Vosaltres proposeu el títol a un comentari i jo d'entre les propostes- si és que algú s'anima a participar- triaré un per a un futur post. No hi ha premi però tampoc no és un concurs. Només és un joc per comprovar quins temes li interessen al públic i quina influència tenen les seues demandes, en este cas explícites, sobre el blogger a l'hora d'escriure.

Juguem?

12 comentaris:

taronget ha dit...

Fa temps que estic esperant aquell post de la socialització política dels valencianistes... però sembla que s'ha quedat perdut per algun calaix virtual, jeje.

Per cert, et propose un pacte. Jo et comente els posts que ningú et comenta i tu fas el mateix... Que sinó el meu ego m'espentarà a escriure sempre de temes controvertits jeje Ahi lo dejo...

Pere Fuset ha dit...

Hehehe. molt bona Taronget. De fet eixe post m'ha vingut al cap hui. I per descomptat accepte el pacte. Precíssament he tingut una connexió neuronal amb este tema al llegir-te a tu.

Antzoki ha dit...

"HORITZÓ 2011"

Anònim ha dit...

Xico comenta algo de l'atur que està assolant silenciosament el pais.

Rosella ha dit...

potser després de la TNP, véns? tindràs molta inspiració per esriure sobre com afecta la crisi als joves( abans de la crisi la majoria dels joves ja estaven en crisi,veritat pere?)...

vinga, jo crec que hem de reflexionar sobre els temes que preocupen dia a dia als valencians i valencianes, no només als valencianistes!

muask,
Rosella

Anònim ha dit...

Lultim paragraf de l'anterior comentari m'ha paregut encertadisim.

Un abraç fort!

Pere Fuset ha dit...

Estic amb tu Anònim. Rosella ho ha expressat perfectament. Però quins són estos temes? ;)

Antzoki ha dit...

Pere, vine a ajudar contra els republcians espanyols al meu blog!

salut!

Amadeu_horta ha dit...

hola pere, molt original la proposta, et convide a parlar (com ha dit Rosella) de joves i crisi, i sobretot de joves i futur, perquè si algú està patint (i no d'ara sinó des de fa temps) les conseqüències d'este sistema depredador, eixos som els joves.

Un abraç

Aniràs a la TNP?

Amadeu

Vent d Cabylia ha dit...

Doncs ja que has tirat la pedra al meu blog, ara no amagues la mà i parla de les Diputacions!!

Anònim ha dit...

VISITEU LA WEB COMARCAL DE LA COSTERA:
WWW.UNPOBLEMILLOR.BLOGSPOT.COM

NO TE DESPERDICI...

PARLA DE LA COALICIO DEL PSOE I EL PP A LA VILA DE CANALS DE 15000 HABITANTS I DELS INTERESSOS QUE HI HA DARRERE....

Pere Fuset ha dit...

Gràcies a tots i totes, tractaré de tindre presents totes les propostes en les pròximes setmanes.

Coalició Compromís BLOCBLOC JOVE Tirant lo Blanc escola valenciana Inbtersindical valenciana Valencianisme.com